Vanwege het coronavirus is het kantoor van SchuldHulpMaatje Oldambt gesloten

Tot wanneer dit duurt is nog niet bekend. Dat hangt af van de gebeurtenissen en de informatie van de overheid. We zullen wijzigingen zo snel mogelijk doorgeven.

SchuldHulpMaatje Oldambt volgt de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Wij adviseren te zorgen voor zo weinig mogelijk fysiek sociaal contact. Dat betekent dat we elkaar niet opzoeken. Samenkomsten die niet strikt noodzakelijk zijn stellen we uit. Waar mogelijk hebben we contact via bijvoorbeeld de telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wij vragen onze Maatjes om bij ieder bezoek aan een hulpvrager vooraf na te gaan of de hulpvrager ziek is. Bij ziekte raden wij aan thuis te blijven en de afspraak naar een later moment te verplaatsen.

Hulp vragen bij geldzorgen

Heb je geldzorgen en zoek je hulp? Neem contact op met coördinator Jolanda de Haan. Bel haar op 06-39456137 of stuur een sms of WhatsApp-bericht. Je kunt Jolanda ook een e-mail sturen: jolandadehaan@shmoldambt.nl.

Sommige activiteiten gaan niet door.
Of activiteiten worden verplaatst naar een ander moment. Lees hieronder wat er verandert:

Informatieavond 26 maart

De informatieavond van 26 maart voor nieuwe Maatjes gaat niet door. De avond werd in verschillende kerkbladen en De Oldambtster aangekondigd voordat bekend was dat het kantoor gesloten wordt.

De informatie van de avond kun je nu telefonisch krijgen. Bel daarvoor vrijblijvend met coördinator Jolanda de Haan op 06-39456137. Zij zal je vragen beantwoorden en vertellen wat het betekent om Maatje bij SchuldHulpMaatje te worden. Nieuwe Maatjes hebben we hard nodig.

Opleiding aspirant Maatjes

Voor de aspirant Maatjes wilden we op 4 april starten met hun driedaagse cursus. Dit zullen we proberen te verplaatsen naar mei.