Ik zoek hulp

Onze Maatjes helpen je, gratis en zonder oordeel

Samen lukt ’t. Dat is wat wij geloven bij SchuldHulpMaatje Oldambt. Zeker als geldproblemen je leven beheersen. Dan heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Iemand die zonder oordeel gewoon met je aan de slag gaat om je geldzaken weer op orde te brengen. Onze Maatjes doen dat.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor hulp bij geldproblemen?

Kort filmpje: Fokko is nu schuldenvrij

Of verstuur dit formulier:

  Hoe helpen we

  Als je schulden hebt, helpt het niet als iemand je geld geeft. Wat je dan nodig hebt is goede hulp. Daarom zijn de kerken gaan samenwerken in de Vereniging SchuldHulpMaatje Nederland, met ondersteuning van professionele schuldhulpverleners. Bij SchuldHulpMaatje Oldambt, kan iedereen uit de gemeente Oldambt met schulden of geldproblemen aankloppen voor gratis hulp van een deskundige en betrouwbare vrijwilliger.

  Wie zijn geldzaken op orde heeft kan weer genieten van het leven. Dat gunnen we iedereen.

  Voorkomen en ondersteunen

  SchuldHulpMaatje Oldambt helpt je om te voorkomen dat je in de schulden komt. Of ondersteunt je, als je in de schulden zit, om er uit te komen.

  “Je hoeft je niet te schamen.” zegt ondernemer André. Net na zijn vijftigste verjaardag kwam het leven van André op zijn kop te staan. “Dat ik in aanraking kwam met SchuldHulpMaatje is werkelijk het beste dat mij is overkomen.”