SchuldHulpMaatje Jong

Jong en geldzorgen

Studie, leningen, zorgpremie en huur. Voorbeelden van oorzaken van geldzorgen bij jongeren. Misschien heb je nog geen schulden, maar ben je bang dat het misgaat? Of zit je tot over je oren in de schulden? SchuldHulpMaatje Oldambt helpt jou bij het omgaan met je geld.

SchuldHulpMaatje Oldambt heeft getrainde Maatjes speciaal voor jongeren tot ongeveer 26 jaar. Deze Maatjes helpen je om je geldzaken op orde te krijgen. Zo kun jij straks met een gerust gevoel verder met je leven! Het kost je, behalve je tijd en je inzet, niets.

Een Maatje die in je gelooft en je helpt

Samen lukt ’t. Dat is wat wij geloven bij SchuldHulpMaatje Oldambt. Zeker als geldproblemen je leven beheersen. Dan heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Iemand die zonder oordeel gewoon met je aan de slag gaat om je geldzaken weer op orde te brengen. Onze Maatjes doen dat.

jongeren zonder geldzorgen

MoneyFit.nl

MoneyFit is gemaakt voor jongeren van 16 tot 26 jaar met vragen over geld. Wij geven je graag tips en informatie over alles wat met geld te maken heeft binnen de thema’s studeren, werken, gezondheid, vrije tijd, wonen en bovenal geld besparen.

MoneyFit is de jongerenportal van SchuldHulpMaatje Nederland. Ben je jong en heb je geldzorgen? Vind inspiratie op MoneyFit.nl.

Lennard (21) vond het fijn dat hij met zijn Maatje kon praten over de keuzes die hij moest maken. Ga je wel of niet door met school bijvoorbeeld? Of toch maar snel aan het werk en geld verdienen? Hanneke hielp hem ook met regelingen waar hij recht op had, maar waar hij zelf het bestaan niet van afwist.